fbpx
Seneste nyt

Nye kurser i foråret 2019

Ophelia skuespiller kursus

Skuespillerskolen Ophelia udbyder en række spændende skuespillerkurser i foråret 2019, der retter sig mod øvede såvel som amatør skuespillere.

Hvad enten du har afsluttet Ophelias egen 3-årige skuespilleruddannelse, overvejer uddannelsen eller allerede arbejder som professionel skuespiller, får du på disse kurser mulighed for at gå i dybden med nye eller velkendte skuespillerteknikker og forbedre din teknik.

Du kan læse om alle vores kommende skuespillerkurser her. De tre nyeste tilføjelser til forårets program, Meisnerteknik,  Stemmetræning med Matessi-metoden, er uddybet nedenfor.

Meisnerteknik

Med start d. 25. marts 2019
Kurset forløber over 8 gange, mandage og onsdage 19.00-21.30 i 4 uger.

Ophelia inviterer til et 4-ugers intensivt kursus i Meisnerteknik, som er den grundlæggende undervisningsform på skolen.

Kursusforløbet henvender sig til alle, øvede som begyndere, med lyst til at arbejde med Meisner teknikken ud fra et skuespillerteknisk udgangspunkt. Undervisningen tilrettelægges og udfordrer dig på det niveau du er på. 

Læs mere og tilmeld dig her.

Stemmetræning

27-29. marts 2019
Kurset varer tre dage, 18.30-21.30 onsdag-fredag.

Bliv rustet til at udvikle din karakters stemme- og talesproglige valg og begynd samtidig at opbygge dit helt eget katalog af mulige greb ind i det talesproglige karakterarbejde. Kursusforløbet er for skuespillere og dramatikere.

Stemmekurset undervises af udvikleren af Matessi-metoden: talelærer og scenisk sprogkonsulent Nini Matessi Schou.

Læs mere og tilmeld dig her.

Fysiodrama

Med start d. 4. marts 2019
Kurset forløber over 3 uger. Det forløber over 6 gange á 1 1/2 time pr. gang, mandage og onsdage kl 19.00-20.30.

Med udgangspunkt i bevægelsespioneren og danseteoretiker Rudolf Labans Body, Effort, Space and Shape, bliver man som deltager indført i en forståelse af BESS-konceptet.

Kursusforløbet er for dig, der ønsker at styrke din kropsbevidsthed, kropslige resonans samt styrke dit ekspressive udtryk ved at opdage nye måder at bevæge sig på. Der åbnes op for at mærke kroppen i bevægelse og i stilstand i forhold til emotioner og ekspressivitet, hvilket særligt er brugbart i skuespil. Skuespilstuderende vil kunne anvende deres læringserfaringer fra kurset direkte i tekst og i arbejdet med en karakter.

Læs mere og tilmeld dig her.

Hvis du er interesseret i Skuespillerskolen Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse, kan du læse mere her og tilmelde dig workshoppen og optagelsesprøven her

Did you like this? Share it!

0 comments on “Nye kurser i foråret 2019

Comments are closed.