fbpx
Seneste nyt

Tilmeld dig til masterclass & optagelsesprøver i 2019

Skuespillerskolen Ophelia masterclass skuespil Århus

Kom til GRATIS masterclass på Skuespillerskolen Ophelia og slå to fluer med et smæk: gå til optagelsesprøve i samme hug, og få chancen for at starte på skuespiller uddannelsen i august 2019.

Vi tilbyder en gratis 1-dags skuespiller masterclass her i København den 23. marts, 24. marts, eller 28. april 2019. Der vil også blive afholdt en masterclass i Århus d. 5. maj 2019.

Dagens program byder på eksempler på de teknikker, en skuespiller skal kunne mestre som fagudlært. Dette er bl.a. de teknikker, vi underviser eleverne i på Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse.

Til masterclassen har vi samlet nogle af landets bedste undervisere inden for deres specialisering. De vil undervise jer i alt fra Harateknik, Stemmeteknik og Meisnerteknik til scenisk forståelse og tekstarbejde.

Dagens program vil variere fra dag til dag.

Hvis du vil til optagelsesprøve, er tilmelding nødvendigt!

Som noget nyt er optagelsesprøven til selve uddannelsen blevet en del af disse masterclasses. Benyt lejligheden til at få en dags gratis undervisning og samtidig gå til optagelsesprøve.

Ansøger du om optagelse, skal du udfylde det digitale ansøgningsskema senest kl. 12.00 dagen inden masterclassen. Masterclassen er gratis, men det koster et tilmeldingsgebyr på 250,-, hvis du vil gå til optagelsesprøve.

Gå direkte til ansøgningsskemaet her.
Efterfølgende skal du huske også at tilmelde dig den aktuelle Masterclass via STUDIO menuen eller under selve eventet.
Ansøgere til optagelsesprøven har første prioritet på masterclassen!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Tilmeld dig til masterclass & optagelsesprøver i 2019

Comments are closed.