fbpx

dramaskolen.dk

Underviser Julie Arlyk.

‘Jeg skaber selv mit kunstneriske arbejde, og så er jeg fortaler for fantasiens vigtighed og for at bruge den så meget som muligt. Netop derfor er det en fornøjelse for mig at arbejde med de utæmmede, uslebne ideer børn og unge kommer med.’ 

Julie Arlyk er uddannet skuespiller i 2009 og er spoken word kunstner. Hun har undervist børn og unge i drama siden 2011, blandt andet på Scenekunst i Køge, Stjerneteatret v. Grundtvigs Kirke, Utterslev skoles KKFO´s musik og dramateam og på Skuespillerskolen Ophelias Studio. 

Holdene:

Tilmelding

Dramaskolen er et teatertilbud til børn og unge med fokus på fantasi, kreativitet og fælleskab i et trygt rum.

Med udgangspunkt i elevernes egne ideer og fantasi, sættes deres digte, drømme og historier i scene, men vi vil også bruge dramalege, improvisationer, bevægelse og træning i at læse egne og andres adfærd. 

Alle historier og oplevelser er værdifulde. Selv en pinlig eller ubehagelig oplevelse kan blive til inspiration og underholdning for andre, når den skabes om til et kunstværk. 

Undervisningen er baseret på teaterlegenden Sanford Meisners teknik. Meisner var en af det 20. århundredes største amerikanske teaterpædagoger. 

Dramaskolens hold er delt op i to grupper; Tweens for de mindre klassetrin 4. – 7. klasse og Teens for de 14 til 18 årige, fra 8. klasse og op. Der kan være 12 elever på hvert hold. 

Holdene starter op tirsdag den 1. september og løber frem til den 15. december, skoleferierne undtaget. Undervisning hver tirsdag for tweens kl. 15.30-17.30 & for teens kl. 18.30-20.30.   

De nye hold/fortsætterhold starter op i januar 2021.

Pris: 950 kr/md. Rabat: ved forudbetaling for hele perioden er den samlede pris 3.000 kr.  

Læs mere på dramaskolen.dk