fbpx
Skuespillerkursus i Meisnerteknik

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/01/2020 - 31/01/2020
4:00 pm - 6:00 pm

Lokation
Skuespillerskolen Ophelia


4 ugers skuespiller kursus i Meisners repetitions teknik

Kursusforløbet henvender sig til alle, øvede som begyndere, med lyst til at arbejde med Meisner teknikken ud fra et skuespillerteknisk udgangspunkt. Undervisningen tilrettelægges og udfordrer dig på det niveau du er på.

Som begynder: Få et grundigt kendskab til Meisner teknikkens basis-øvelser: repetition og arbejde med aktiviteter. Du lærer at reagere på det, der foregår omkring dig. Du lærer dine egne ægte impulser at kende. Du lærer at lytte og aflæse din medspiller. Og du lærer at agere i en intensiv følelsesmæssig situation.

Som øvede: Forløbet for skuespillere med basis erfaring koncentrerer sig omkring aktivitets øvelsen som base, med yderligere lag i teknikken; såsom POV, relationer og en dybere personlig grund til at komme ind/banke på.

I skuespillerkursusforløbet for dem med solid erfaring arbejdes der videre ind i sceniske og mere karakterskabende grundøvelser: POV, relationer, fysisk tilstand, følelsesmæssig præparation samt reelt scene-arbejde.

Alle øvelser vil foregå to og to. Grundig forberedelse med ens partner uden for undervisningen er nødvendig for at deltage på dette forløb.

Tirsdage og fredage kl 16.00 til 18.00 i 4 uger – i perioden 7. til 31. januar 2020. Holdstørrelse max. 12. Timetallet afhænger af holdstørrelsen.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Did you like this? Share it!