fbpx

Ansøgningsskema

bliv skuespiller ansøgningsskema

Her finder du ansøgningsskemaet til vores 3-årige skuespilleruddannelse. Optagelsesprøverne finder sted frem til 28. august 2020 med semesterstart 1. september.

For at blive optaget på Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse skal du ansøge med et selftape eller tilmelde dig vores optagelsesprøve d. 15. august.

Se mere om retningslinjerne for selftapet her

Optagelsesprøven vil stadig indeholde en form for fysisk opvarmning og improvisation, stemmeteknik og skuespillerteknik. Under prøven skal du spille en selvvalgt scene på max 3 minutters varighed. Til sidst på dagen er der en individuel samtale.

Det koster 250,- at søge om optagelse. Efter din tilmelding modtager du en email med mere information samt betalingsoplysninger.

ansøgningsskema bliv skuespiller

Du får automatisk tildelt en hjælper og stikordsgiver. Du kan evt. vælge køn her.
Vær den første til at høre om vores nye kurser og workshops.


Bliv skuespiller – det næste trin i ansøgningen

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til skuespilleruddannelsen på Ophelia bør du forberede den scene, du vil spille til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdigt og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen. Du får tildelt en stikordsgiver.

Hvis du har flere spørgsmål om Skuespillerskolen Ophelia, undervisningen, optagelsesprøven mm., kan du kontakte os på info@ophelias.dk