fbpx

Ansøgningsskema

bliv skuespiller ansøgningsskema

Her finder du ansøgningsskemaet til vores 3-årige skuespilleruddannelse. Optagelsesprøverne finder sted hen over foråret 2020 med semesterstart i august 2020.

For at blive optaget på Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse, skal du deltage i en optagelsesprøve eller ansøge med et selftape.

Optagelsesprøven indeholder fysisk opvarmning og improvisation, stemmeteknik, skuespillerteknik og du skal spille en scene, du selv har valgt. Til sidst på dagen er der en individuel samtale.

Årets optagelsesprøve er den 22. & 23. februar i København.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i en af prøverne, er også muligt at indsende et self-tape. Læs mere om mulighederne. Eller ved masterclassen d. 29. marts.

Bemærk at du ved ansøgning via masterclass, også skal tilmelde dig den pågældende event, når du søger om optagelse på den måde.

Det koster et gebyr på 250,- at ansøge om optagelse. Efter din tilmelding modtager du en email med mere information samt betalingsoplysninger.

ansøgningsskema bliv skuespiller

Du får automatisk tildelt en hjælper og stikordsgiver. Du kan evt. vælge køn her.
Vær den første til at høre om vores nye kurser og workshops.


Bliv skuespiller – det næste trin i ansøgningen

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til skuespilleruddannelsen på Ophelia bør du forberede den scene, du vil spille til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdigt og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen. Du får tildelt en stikordsgiver.

Hvis du har flere spørgsmål om Skuespillerskolen Ophelia, undervisningen, optagelsesprøven mm., kan du kontakte os på info@ophelias.dk