fbpx

Ansøgningsskema

bliv skuespiller ansøgningsskema

Her finder du ansøgningsskemaet til vores 3-årige skuespilleruddannelse. Optagelsesprøven finder sted løbende.

For at blive optaget på Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse skal du ansøge ved at udfylde skemaet her og dermed tilmelde dig vores optagelsesprøve via skemaet herunder. Derefter skal du eftersende et billede af dig selv til info@ophelias.dk.

Kan du ikke komme til os, er det stadig muligt at søge online med et selftape og en efterfølgende prøve over zoom. Benytter du dig af denne mulighed, skal du udfylde ansøgningskemaet her og efterfølgende sende Selftapet og et billede af dig selv til info@ophelias.dk.

Se mere om retningslinjerne for selftapet her

Prøven online vil bestå af en gennemgang af dit selftape og en efterfølgende samtale og hvis juryen ønsker det, med mulighed for lidt øvelser.

Den fysiske optagelsesprøve vil normalt indeholde en form for opvarmning og improvisation, stemmeteknik og skuespillerteknik. Under prøven skal du spille en selvvalgt scene på max 3 minutters varighed. Til sidst på dagen er der en individuel samtale.

Efter din tilmelding modtager du en email med mere information samt betalingsoplysninger.

ansøgningsskema bliv skuespiller

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Du får automatisk tildelt en hjælper og stikordsgiver. Du kan evt. vælge køn her.
Vær den første til at høre om vores nye kurser og workshops.

Bliv skuespiller – det næste trin i ansøgningen

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til skuespilleruddannelsen på Ophelia bør du forberede den scene, du vil spille til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdigt og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen. Du får tildelt en stikordsgiver.

Hvis du har flere spørgsmål om Skuespillerskolen Ophelia, undervisningen, optagelsesprøven mm., kan du kontakte os på info@ophelias.dk