fbpx

Ansøgningsskema

bliv skuespiller ansøgningsskema

Bliv skuespiller på Skuespillerskolen Ophelia: På denne side finder du ansøgningsskemaet til vores 3-årige skuespilleruddannelse. Optagelsesprøverne finder sted i marts 2019 med semesterstart i august 2019.

Der er mange veje til den karriere, mange drømmer om. På Skuespillerskolen Ophelia mener vi, at første skridt ind i scenekunstens spændende, udfordrende, krævende og fantastiske verden er en professionel og alsidig skuespilleruddannelse, hvor du lærer dig selv at kende og udfordrer dine personlige og professionelle grænser som skuespiller.

For at blive optaget på Skuespillerskolen Ophelias 3-årige professionelle skuespilleruddannelse i København, skal du først udfylde ansøgningsskemaet her på siden.

Sammen med ansøgningsskemaet skal du også deltage i en optagelsesprøve som indeholder fællesøvelser, en sceneopvisning og individuel samtale.

I 2019 ligger optagelsesprøverne i weekenden 23-24 marts. Optagelsesprøven er et heldags-forløb, hvor du også samarbejder med andre ansøgere.

Alternativt til denne weekend har du også mulighed for at søge ind på skuespillerskolen som led i vores masterclass-forløb den 28. april i København eller 5. maj i Aarhus. (Der vil også være masterclasses i Aalborg og Odense, men disse datoer er endnu ikke fastlagt.) Læs mere om optagelsesprøven og hvordan du tilmelder dig her.

Bemærk at du udover at udfylde ansøgningsskemaet også skal tilmelde dig den individuelle masterclass, du vil deltage i. Det er også muligt at indsende et self-tape. Læs mere om mulighederneBliv skuespiller.

Det koster et gebyr på 250,- at ansøge om optagelse. Efter din tilmelding modtager du en email med mere information samt betalingsoplysninger.

ansøgningsskema bliv skuespiller

Du får automatisk tildelt en hjælper og stikordsgiver. Du kan evt. vælge køn her.
Vær den første til at høre om vores nye kurser og workshops.

Bliv skuespiller – det næste trin i ansøgningen

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til skuespilleruddannelsen på Ophelia kan du begynde at forberede den scene, du vil opføre til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdig og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen. Du får tildelt en stikordsgiver.

Hvis du vil til optagelsesprøve i forbindelse med en masterclass (den 28. april i København eller den 5. maj i Aarhus) er det vigtigt, at du også særskilt tilmelder dig denne. Tilmeld dig København / tilmeld dig Aarhus.

Hvis du har flere spørgsmål om Skuespillerskolen Ophelia, undervisningen, optagelsesprøven mm., kan du kontakte os på info@ophelias.dk