fbpx

Seneste nyt

Optagelsesprøve på skuespilleruddannelsen

De første 8 elever er optaget på næste års 1.år!

Tillykke! – det kan blive dig vi siger det til næste gang. For den 29. marts tager vi en optagelsesprøve mere.

Så går du med en drøm om at blive skuespiller, så er det nu du kan tage springet. Tilmeld dig optagelsesprøven, der kan give adgang til uddannelsen og sikre dig en plads på årgang 2020-2023.

På Skuespillerskolen Ophelia er der ingen særlige krav om alder, køn, baggrund eller tidligere erfaring som skuespiller. Alle kan deltage i optagelsesprøven med mulighed for at blive optaget på skuespillerskolen.

Du kan komme til optagelsesprøve på skuespilleruddannelsen den 29. marts 2020 på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E i København. Prøven varer en hel dag, fra. kl 8.30 til ca 18.00. Sluttidspunktet afhænger af mængden af deltagere.

Det koster et gebyr på 250 kr. at deltage i optagelsesprøven.

UDFYLD ANSØGNINGSSKEMAET TIL OPTAGELSESPRØVEN 2020

Til optagelsesprøven skal du fremføre en scene af eget valg. Du får tildelt en stikordsgiver til dette formål. Dagen indeholder desuden fælles opvarmning, øvelser baseret på Meisner-teknikken, stemmetræning, fysiodrama og impro samt en personlig samtale med juryen.

Til prøven vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, vi tilbyder på Skuespillerskolen Ophelia og møde nogle af Ophelias professionelle scenekunst undervisere. Du vil finde ud af, hvordan man bliver skuespiller, hvad man lærer på skuespillerskolen og lidt om hvad det kræver at arbejde som professionel skuespiller i Danmark.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskemaet er kl. 12.00 fredagen inden den pågældende prøvedag.

Læs mere om priser og finansiering, livet som skuespillerelev og ofte stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Ophelias kontor på info@ophelias.dk.

Kom til gratis masterclass og åbent hus

Vil du vide mere om skolen og vores 3-årige skuespilleruddannelse?

Besøg huset på Gasværksvej 4E i København og mød nogle af skuespilleruddannelsens undervisere samt nuværende skuespillerelever, og få samtidig mulighed for at prøve enkelte af uddannelsens fag af på egen krop.

Skuespillerskolen Ophelia inviterer til gratis masterclass og åbent hus den 4. februar 2020.

Tirsdag den 4. februar fra 16.00-21.30 giver vi en gratis smagsprøve på undervisningen her på skuespilleruddannelsen.  Alle, der er interesserede i at vide mere om Skuespillerskolen Ophelia er velkommen.

Aftenens program består af fagene Chekov, stemme, meisner-teknik og tekst arbejde. Vi runder dagen af med en snak om den 3-årige skuespilleruddannelse og svare på eventuelle spørgsmål.

Ud over vores 3-årig uddannelse tilbyder Skuespillerskolen Ophelia også kortere skuespillerkurserworkshops og masterclasses på Ophelia Studio.

Hvis du har tænkt dig at komme, må du meget gerne tilmelde dig eventet for at hjælpe os, således at vi har et overblik over, hvem der kommer.

Skuespillerskolen Ophelia holder optagelsesprøve et par gange om året. Årets første ligger den 22. og 23. februar.

Optagelsesprøve på skuespilleruddannelsen

Optagelsesprøve til skuespilleruddannelsen 2020-2023

Går du med en drøm om at blive skuespiller? Så er det nu, du kan tage springet. Tilmeld dig optagelsesprøven, der kan give adgang til uddannelsen og sikre dig en plads på årgang 2020-2023.

Velkommen til! Nu nærmer vi os tiden, hvor Skuespillerskolen Ophelia optager et nyt hold skuespiller elever til den 3-årige skuespilleruddannelse. Semesteret starter i august 2020.

På Skuespillerskolen Ophelia er der ingen særlige krav om alder, køn, baggrund eller tidligere erfaring som skuespiller. Alle kan deltage i optagelsesprøven med mulighed for at blive optaget på skuespillerskolen.

Du kan komme til optagelsesprøve på skuespilleruddannelsen den 22. eller 23. februar 2020 på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E i København. Prøven varer en hel dag, fra. ca. kl 8.30 til senest 18.00. Sluttidspunktet afhænger af mængden af deltagere.

Alternativt kan man også komme til optagelsesprøve i forbindelse med én af vores en-dags masterclasses. Vi afholder masterclass og åbent hus den 4. februar 2020 i København og den 7. marts i Århus.

Det koster et gebyr på 250 kr. at deltage i optagelsesprøven.

UDFYLD ANSØGNINGSSKEMAET TIL OPTAGELSESPRØVEN 2020


Til optagelsesprøven skal du fremføre en scene af eget valg. Du får tildelt en stikordsgiver til dette formål. Dagen indeholder desuden fælles opvarmning, øvelser baseret på Meisner-teknikken og en personlig samtale med juryen.

På masterclassen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, vi tilbyder på Skuespillerskolen Ophelia. Du vil finde ud af, hvordan man bliver skuespiller, hvad man lærer på skuespillerskolen og hvad det kræver at arbejde som professionel skuespiller i Danmark. Og du vil møde nogle af Ophelias professionelle scenekunst undervisere.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskemaet er kl. 12.00 dagen inden den pågældende prøvedag eller masterclass.

Læs mere om priser og finansiering, livet som skuespillerelev og ofte stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Ophelias kontor på info@ophelias.dk.

Skuespillerkursus i Meisnerteknik

Tilmeld dig forårets Meisnerkursus med Christine Wolff.

Undervisning fra kl. 19-21, to gange om ugen i 4 uger med Meisnerskuespilleren Christine Wolff, uddannet på William Esper Studio i New York. Torsdag og fredag i uge 13 og tirsdag og torsdage i ugerne 14, 15 og 16 – i perioden 26. marts til 16. april.

Kurset er for alle og tilrettelægges efter det niveau du er på. Du bliver udfordret i de forskellige stadier der findes i Meisners skuespillertekniske univers.

Tilmeld dig kurset her.

Se et eksempel på Meisner teknikken

Workshop i filmskuespil med Danny Thykjær

5 dages masterclass der gør dig til en bedre filmskuespiller.

Danny Thykjær vender igen tilbage til Ophelia Studio. Han har denne gang tilrettelagt et fem dages forløb, hvor du får arbejdet med forberedelsen inden du møder på sættet og foran kameraet både individuelt og sammen med andre. Du bliver udfordret i både krop, stemme, forståelse og teknikker.

Tilmeld dig kurset her

Søg ind på Ophelia med Selftape

Søg optagelse på 1.året med et Selftape. Ansøg nu og skab mulighed for at starte på skuespilleruddannelsen med det samme.

Nu kan du søge ind på uddannelsen med et Selftape. Det eneste, du behøver, er din mobiltelefon eller din computer, et roligt sted med godt lys og måske en hjælpende hånd til at filme dig!

Søg ind på dansk skuespilleruddannelse med Selftape

For at søge ind skal du sende os en video med en scene, du spiller. Det vi gerne vil se er en kort præsentation af dig selv og en scene af højst 2 minutters varighed. Tekstvalget er frit, men scenen skal indeholde situation, karakter og handling og vi ser efter hvor sandfærdigt du er i stand til at handle i situationen og karakteren. Sproget, du spiller på, skal være dit modersmål. Hvis dit modersmål er dansk, skal du altså spille den på dansk.

Præsentationen siger sig selv. Fortæl os kortfattet hvem du er, og hvilken tekst du vil fremføre. Send selftapet til info@ophelias.dk og husk at udfylde vores online ansøgningsskema. Det finder du her selve. Vær opmærksom på at det koster 250 kr at søge optagelse.

Vi følger op på din ansøgning og aftaler en dato og tid for et interview. Kommer du ind på uddannelsen, begynder du med det samme.

Bliv klogere på Skuespillerskolen Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse under menuen uddannelse og tjek vores undervisere ud. Eller find os på facebook og instagram

Vi modtager ansøgninger med selftape til denne årgang 19/20 frem til d. 1. september. Herefter vil der blive åbnet op for at søge om optagelse på årgang 20/21 via selftape.

DNA – 2. årets forestilling

En gruppe teenagere mobber en af deres kammerater ud i døden. Og som om det ikke er nok, forsøger de efterfølgende at lave et cover-up. Så spinner det helt ud af kontrol.

Tag dit unge menneske med ind og se den medrivende, uhyggelige og tankevækkende forestilling DNA af Dennis Kelly. 2. året spiller røven ud af bukserne og kan opleves fra onsdag d. 5. juni og ugen ud på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4e, 1656 København V.

Billetterne er gratis og kan bestilles her.

Desert Island – årets afgangsforestilling

Desert Island, et teatralsk reality show
VELKOMMEN TIL DESERT ISLAND

“Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island! Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?”

Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat.

De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest. Resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?

AFGANG19 PÅ DANMARKSTURNE

Instruktør: Henning Sprogøe

Dramatiker: Christine Wolff Ørnsbo

På scenen:
Andreas Sylvan, Anne Giver Pedersen, Jens Bernstorff Vejsnæs, Joachim Loman Frøhlich, Mathias Hjørnholt, Mynte Vesti, Rasmus Rehardt, Sanne Sol, Simon Kaarfast, Simone Vinzents & Tanja Fleth Bønke

Stykket spiller den 1.- 4. juni på Teatret Zeppelin som led i CPH Stage teaterfestival. Efter festivalen i København rejser Desert Island crewet videre til tre nye teatre og byer i Danmark:

11.-12. juni, Nordkraft, Aalborg / 13.- 14. juni, Teater Momentum, Odense / 15. juni på Katapult, Aarhus.

Søg optagelses på skuespilleruddannelsen

Det er fortsat muligt at negle sig en af pladserne på næste 1. år. Meld dig til en af forårets sidste masterclasses & optagelsesprøver og kom i betragtning til en af de eftertragtede studiepladser til August. Vi afholder masterclass d. 12. juni på teater Nordkraft i Aalborg og d. 16. juni på Ophelia i København.