fbpx
Seneste nyt

Optagelsesprøve til skuespilleruddannelsen 2019-2022

Skuespiller uddannelse optagelsesprøve 2019

Går du med en drøm om at blive skuespiller? Så er det nu, du kan tage springet. Tilmeld dig optagelsesprøven, der kan give adgang til uddannelsen og sikre dig en plads på årgang 2019-2022.

Godt nytår! Nu nærmer vi os tiden, hvor Skuespillerskolen Ophelia optager et nyt hold skuespiller elever til den 3-årige skuespilleruddannelseSemesteret starter i august 2019.

På Skuespillerskolen Ophelia er der ingen særlige krav om alder, køn, baggrund eller tidligere erfaring som skuespiller. Alle kan deltage i optagelsesprøven med mulighed for at blive optaget på skuespillerskolen.

Du kan komme til optagelsesprøve på skuespille uddannelsen den 23. eller 24. marts 2019 på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E i København. Prøven varer en hel dag, fra. ca. kl 8.30 til senest 18.00. Sluttidspunktet afhænger af mængden af deltagere.

Alternativt kan man også komme til optagelsesprøve i forbindelse med én af vores en-dags masterclasses. Vi afholder masterclasses den 28. april 2019 i København og den 5. maj 2019 i Århus (på Ballet Akademiet, Mejlgade 44B). Der vil også være masterclass-arrangementer i Aalborg og Odense, og vi vil informere om datoer for disse, når de bliver fastlagt.

Det koster et gebyr på 250 kr. at deltage i optagelsesprøven.

UDFYLD ANSØGNINGSSKEMAET TIL OPTAGELSESPRØVEN 2019


Til optagelsesprøven skal du fremføre en scene af eget valg. Du får tildelt en stikordsgiver til dette formål.
 Dagen indeholder desuden fælles opvarmning, øvelser baseret på Meisner-teknikken og en personlig samtale med juryen.

På masterclassen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, vi tilbyder på Skuespillerskolen Ophelia. Du vil finde ud af, hvordan man bliver skuespiller, hvad man lærer på skuespillerskolen og hvad det kræver at arbejde som professionel skuespiller i Danmark. Og du vil møde nogle af Ophelias professionelle scenekunst undervisere.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskemaet er kl. 12.00 dagen inden den pågældende prøvedag eller masterclass.

Læs mere om priser og finansiering, livet som skuespillerelev og ofte stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Ophelias kontor på info@ophelias.dk.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Optagelsesprøve til skuespilleruddannelsen 2019-2022

Comments are closed.