fbpx
Seneste nyt

Ophelia Awards 2019: Nomineringerne er åbne

Ophelia award

For fjerde år i træk uddeler vi den årlige Ophelia Award til en værdig ophelianer, der har gjort sig særligt bemærket i branchen.

Selve prisoverrækkelsen vil finde sted fredag den 3. maj 2019 her på Skuespillerskolen Ophelia på Vesterbro i København. Alle nuværende og tidligere elever vil modtage en invitation til eventet via email.

Men før vi kan fejre vinderen, skal vi have nomineret nogle af skuespillerskolens tidligere elever. Det kan være enhver tidligere skuespillerskoleelev, der har gjort sig særligt bemærket i filmbranchen i 2018.

Send en mail til kontoret med dine nomineringsforslag senest d. 31 marts. Du kan ikke nominere dig selv, eller projekter du har været med i, men vær generøs og nominer så mange du synes fortjener det. Ud over æren og statuetten følger der en pengepræmie med prisen.

Sidste års vinder var Ophelia alumne Sarah Klein Larsen, der vandt for sin rolle som Mulle i Tuborgs reklamer – en rolle, der gjorde et triumferende comeback i årets Tuborgs julekalender. Læs mere på Skuespillerskolen Ophelias Facebook-side.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Ophelia Awards 2019: Nomineringerne er åbne

Comments are closed.