fbpx
Seneste nyt

Desert Island – årets afgangsforestilling

Desert Island, et teatralsk reality show
VELKOMMEN TIL DESERT ISLAND

“Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island! Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?”

Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat.

De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest. Resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?

AFGANG19 PÅ DANMARKSTURNE

Instruktør: Henning Sprogøe

Dramatiker: Christine Wolff Ørnsbo

På scenen:
Andreas Sylvan, Anne Giver Pedersen, Jens Bernstorff Vejsnæs, Joachim Loman Frøhlich, Mathias Hjørnholt, Mynte Vesti, Rasmus Rehardt, Sanne Sol, Simon Kaarfast, Simone Vinzents & Tanja Fleth Bønke

Stykket spiller den 1.- 4. juni på Teatret Zeppelin som led i CPH Stage teaterfestival. Efter festivalen i København rejser Desert Island crewet videre til tre nye teatre og byer i Danmark:

11.-12. juni, Nordkraft, Aalborg / 13.- 14. juni, Teater Momentum, Odense / 15. juni på Katapult, Aarhus.

Søg optagelses på skuespilleruddannelsen

Det er fortsat muligt at negle sig en af pladserne på næste 1. år. Meld dig til en af forårets sidste masterclasses & optagelsesprøver og kom i betragtning til en af de eftertragtede studiepladser til August. Vi afholder masterclass d. 12. juni på teater Nordkraft i Aalborg og d. 16. juni på Ophelia i København.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Desert Island – årets afgangsforestilling

Comments are closed.