fbpx

Afgangsforestilling 2020: Aftenlandet

aftenlandet

Årets afgangsforestilling for skuespillereleverne på årgang 2017-20 er AFTENLANDET, skrevet af Julie Maj Jacobsen og instrueret af Mia Lipschitz.

Stykket får premiere den 8. juni på Teatret Zeppelin samme dag for Danmark atter åbner for teatrene. Aftenlandet vil spille i juni 2020 på fire forskellige teatre i Danmark: Teatret Zeppelin i København, Nordkraft i Aalborg og Katapult i Aarhus.

AFTENLANDET

En resteplads nær en europæisk grænse. På Cafeteriaet GET IN står man klar til at servicere motorvejsgæsterne. En lettisk lastvognschauffør. Et belgisk par på forhøjelsestur. En mor og hendes to piger på jagt efter glemte europæiske kulturer. En bevæbnet vagtværnsmand.

En syrisk kvinde dukker op på cafeteriaet. Og på parkeringspladsen udenfor samler sig andre. Flygtninge. Dørene til cafeteriaet bliver låst, og det, der kun var et kort stop på vejen, bliver til et drama om hvem, der er ude og hvem, der skal lukkes ind.

Skuespillerskolen Ophelias afgangsforestilling Aftenlandet vises i perioden 8.-11. juni på Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, 1665 København V. og drager derefter på turne til Teater Nordkraft i Aalborg den 15. juni og slutter af hos Teater Katapult i Aarhus d. 16.-17. juni.

Medvirkende: Jacob Skyggebjerg, Jesper Møller, Josefine Glæsel, Kirstine Sjølin Scharfs, Lise Pleidrup, Malene Norreen, Marco Grimnitz, Martin Dupont og Mette Omann Hansen.

Instruktion: Mia Lipschitz

Dramatiker: Julie Maj Jacobsen

Stor tak til Peter Rasmussen for lsdesign og scenografi, Tanja Bønke Fleth, ass. intr. og Marco Grimnitz for foto og plakat.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Uden pause

Billetter til Zeppelin og Katapult bestilles på billetto.dk