fbpx

Optagelsesprøver

SEND OS DIT SELFTAPE – ELLER KOM TIL OPTAGELSESPRØVEN D. 15. AUGUST!

Som noget helt nyt kan du nu søge ind på Ophelia med dit helt eget selftape!

Send os en scene efter eget valg. Den skal vare 1-2 minutter og indeholde situation, karakter og handling. Vi anbefaler at du vælger noget, du personligt kan forholde dig til.

Alle kan søge optagelse. Vi har ingen særlige krav om alder, baggrund eller erfaring for at blive optaget på skuespillerskolen. Dog er det et krav at der er en følelsesmæssig modenhed.

Eller du kan melde dig til optagelsesprøven 15. august i København

Prøven foregår på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4e, 1656 København.  

Optagelsesprøven ligger i forbindelse med vores masterclass. (Bemærk: selve masterclassen er gratis – husk dog stadig at tilmelde dig! – og man kan godt deltage i masterclassen uden at gå til optagelsesprøve. Men hvis du vil gå til optagelsesprøve i forbindelse med masterclassen, koster det et gebyr på 250,-.)

Optagelsesprøvens indhold

Prøven varer hele dagen fra ca 8.30 til ca. 16:00.

Dagens program indeholder fælles opvarmning, fysiodramatik, stemmetræning, Meisner-teknik samt arbejde med tekst.

Ansøgere skal derudover spille den scene, de har forberedt hjemmefra samt have en samtale med juryen sidst på dagen.

Hvis du har et andet modersmål end dansk, kan du spille på det, forudsat du sender os teksten på dansk. Din scene må højst vare tre minutter. Der vil være en stikordsgiver til stede. Husk at medbringe teksten.

Det, vi kigger efter i din scene, er, hvor troværdigt og medrivende du kan handle i karakter og leve situationen. Vi anbefaler, at du vælger en tekst, der handler om noget du personligt kan forholde dig til. Husk at medbringe tøj du kan bevæge dig i.

Ansøgning til optagelsesprøven 2019

Fristen for at indsende for ansøgningsskemaet til prøven. Sidste frist er d. 14. august kl 12:00.
MEN du kan stadig søge med selftape frem til 1. september

OBS: Hvis du skal til optagelsesprøve i forbindelse med en masterclass, er særskilt tilmelding til masterclassen også nødvendig! Gå til tilmeldingen for den kommende i København d. 15. august.

Ansøgningsskemaet findes her. Du kan sende ansøgningen til vores skuespiller optagelsesprøve og masterclass elektronisk, med postvæsenet eller møde op med den personligt. Husk at medsende et vellignende foto.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på mail info@ophelias.dk

Gå til ansøgningsskemaet her og få mere information om masterclass-tilmelding her.