fbpx
Seneste nyt

Vi åbner for optagelsesprøver igen

Under Danmarks nedlukning har det kun været muligt at søge ind på vores 3-årige uddannelse med selftape. Men nu hvor skolen atter er åbnet op, kan vi invitere ind til en ny form for prøve under begrænsede omstændigheder.

Optagelsesprøven finder sted søndag d. 3. maj på Gasværksvej 4e, 1656 Kbh. V. Du tilmelder dig prøve ved at udfylde ansøgningskemaet her på hjemmesiden og får efterfølgende tilsendt en særskilt mødetid.

Prøven foregår i små hold med max 7 deltagere.

Hvis du ikke allerede har indsendt et selftape, skal du til prøven forberede en scene (monolog eller dialog) på max 3 minutters varighed. Vi efterlever selvfølgelig statens retningslinjer for at mødes. Du kan derfor kun spille en tekst, hvor du holder afstand til din medspiller.

Har du nogen spørgsmål til prøven er du velkommen til at kontakte os på info@ophelias.dk

OBS: Vi oplever desværre at mails fra ophelias.dk bliver sendt direkte i spamfilteret. Så hvis du venter på svar fra os, skal vi bede dig kigge der.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Vi åbner for optagelsesprøver igen

Comments are closed.