fbpx

Seneste nyt

Søg ind på Ophelia med Selftape

Søg optagelse på 1.året med et Selftape. Ansøg nu og skab mulighed for at starte på skuespilleruddannelsen til august.

Nu åbner vi op for, at du kan søge ind på uddannelsen med et Selftape. Det eneste du behøver er din mobiltelefon eller din computer, et roligt sted med godt lys og måske en hjælpende hånd til at filme dig!

Søg ind på dansk skuespilleruddannelse med Selftape

For at søge ind skal du lave en video. Det vi gerne vil se er en scene med dig på max 1-2 minutters varighed og en kort præsentation af dig selv. Tekstvalget er dit. Men scenen skal indeholde situation, karakter og handling på enten dansk eller engelsk. Hvis dit modersmål er dansk, skal du lave den på dansk.

Præsentationen siger sig selv. Fortæl os kortfattet hvem du er, og hvilken tekst du vil fremføre. Og så vil vi gerne have dig til at udfylde vores online ansøgningsskema. Du finder det her selve Selftapet sender du til info@ophelias.dk. Vær opmærksom på at det koster 250 kr at søge optagelse.

Vi følger op på din ansøgning og aftaler en dato og tid for et facetime interview. Kommer du ind på uddannelsen, begynder du d. 27. august 2019.

Bliv klogere på Skuespillerskolen Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse under menuen uddannelse og tjek vores undervisere ud. Eller find os på facebook og instagram

Hvis du hellere vil møde os ansigt til ansigt, kan du søge optagelse gennem sommerens sidste masterclass d. 15. august her i København.

DNA – 2. årets forestilling

En gruppe teenagere mobber en af deres kammerater ud i døden. Og som om det ikke er nok, forsøger de efterfølgende at lave et cover-up. Så spinner det helt ud af kontrol.

Tag dit unge menneske med ind og se den medrivende, uhyggelige og tankevækkende forestilling DNA af Dennis Kelly. 2. året spiller røven ud af bukserne og kan opleves fra onsdag d. 5. juni og ugen ud på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4e, 1656 København V.

Billetterne er gratis og kan bestilles her.

Desert Island – årets afgangsforestilling

Desert Island, et teatralsk reality show
VELKOMMEN TIL DESERT ISLAND

“Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island! Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?”

Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat.

De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest. Resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?

AFGANG19 PÅ DANMARKSTURNE

Instruktør: Henning Sprogøe

Dramatiker: Christine Wolff Ørnsbo

På scenen:
Andreas Sylvan, Anne Giver Pedersen, Jens Bernstorff Vejsnæs, Joachim Loman Frøhlich, Mathias Hjørnholt, Mynte Vesti, Rasmus Rehardt, Sanne Sol, Simon Kaarfast, Simone Vinzents & Tanja Fleth Bønke

Stykket spiller den 1.- 4. juni på Teatret Zeppelin som led i CPH Stage teaterfestival. Efter festivalen i København rejser Desert Island crewet videre til tre nye teatre og byer i Danmark:

11.-12. juni, Nordkraft, Aalborg / 13.- 14. juni, Teater Momentum, Odense / 15. juni på Katapult, Aarhus.

Søg optagelses på skuespilleruddannelsen

Det er fortsat muligt at negle sig en af pladserne på næste 1. år. Meld dig til en af forårets sidste masterclasses & optagelsesprøver og kom i betragtning til en af de eftertragtede studiepladser til August. Vi afholder masterclass d. 12. juni på teater Nordkraft i Aalborg og d. 16. juni på Ophelia i København.