fbpx
Stemmetræning

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 04/12/2019 - 06/12/2019
6:30 pm - 9:30 pm

Lokation
Skuespillerskolen Ophelia


3-dages stemmekursus i skuespillerens talesprog i karakterarbejdet.

Kurset i stemmetræning undervises af udvikleren af Matessi-metoden; talelærer og scenisk sprogkonsulent Nini Matessi Schou.

Om kurset

Talesproget er i konstant forandring og i konstant samtale med samfundsstrømninger, alder og livssituationer.

Som lyttere danner vi os hurtigt et indtryk at et menneske baseret på dette menneskets stemme, ordvalg og talemåde. Helt ned til små nuancer som vi ikke til dagligt er bevidst om.

Vi kategoriserer, sorterer til og fra, og danner et indtryk af personen fra første ord vi hører dem sige. Dette er den sociolingvistiske proces vi alle er i, hele tiden.

På dette kursus undersøger vi de talesproglige muligheder i karakterarbejdet via denne indgang til stemmen og talesproget, så de bevidst kan bruges i karakter- og replikarbejdet.

Regn med ca 1 times forberedelse mellem dag 1 og dag 2.

Formål

Kursusforløbet er for skuespillere og dramatikere. Bliv rustet til at udvikle din karakters stemme- og talesproglige valg og begynd samtidig at opbygge dit helt eget katalog af mulige greb ind i det talesproglige karakterarbejde.

Kurset i stemmetræninger samtidig en god basis for at deltage i kurset “Dialekttilegnelse for skuespillere og dramatikere” – en dansk metode, også af Nini Matessi Schou, som Ophelia Studio tilbyder i februar 2020.

Kurset forløber over tre aftener a 3 timer den 4-6 december kl 18.30 til 21.30. Timetallet afhænger af holdstørrelsen. (OBS: Rabattilbud kan ikke kombineres med andre rabatter)

Pris: 2.400 kr

Læs mere om Nini Matessi Schou på The Voice Garage.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Did you like this? Share it!