fbpx

Creating reality Audio Layer

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/03/2000 - 16/04/2020
7:00 pm - 9:00 pm

Lokation
Skuespillerskolen Ophelia


4 UGERS SKUESPILLERKURSUS I SANFORD MEISNERS REPETITIONS TEKNIK MED CHRISTINE WOLFF

Kursusforløbet henvender sig til alle, øvede som begyndere, med lyst til at arbejde med Meisner teknikken ud fra et skuespillerteknisk udgangspunkt. Undervisningen tilrettelægges og udfordrer dig på det niveau du er på.

Som begynder: Få et grundigt kendskab til Meisner teknikkens basis-øvelser: repetition og arbejd med aktiviteter. Du lærer at reagere på det, der foregår omkring dig. Du lærer dine egne impulser at kende. Du lærer at lytte og aflæse din medspiller. Og du lærer at agere i en intensiv følelsesmæssig situation.

Som øvede: Forløbet for skuespillere med basis erfaring koncentrerer sig omkring aktivitets øvelsen som base, med yderligere lag i teknikken; såsom POV, relationer og en dybere personlig grund til at komme ind/banke på.

For dem med solid erfaring, arbejdes der videre ind i sceniske og mere karakterskabende grundøvelser: POV, relationer, fysisk tilstand, følelsesmæssig præparation samt reelt scene-arbejde.

Alle øvelser vil foregå to og to. Grundig forberedelse med ens partner uden for undervisningen er nødvendig for at deltage på dette forløb.

Kl. 19.00-21.00 i 4 uger – i perioden 26. marts – 16. april 2020. Undervisningen ligger torsdag og fredag i uge 13 og tirsdage og torsdage i ugerne 14, 15 og 16.

Holdstørrelse max 12. Timetallet afhænger af holdstørrelsen.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Did you like this? Share it!