fbpx
Optagelsesprøver til 2019/20

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23/03/2019 - 24/03/2019
12:00 am

Lokation
Skuespillerskolen Ophelia


Vores optagelsesprøver former sig som en masterclass. Prøven til 1.året 2019-2020 bliver afholdt d. 23. – 24. marts 2019.

 

Alle kan tilmelde sig optagelsesprøven. Der er ingen særlige krav om alder eller forudsætninger.

Den fysiske prøve varer en hel dag fra ca. kl 8.30 til ud på eftermiddagen. I løbet af dagen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, der undervises i på uddannelsen. Det koster 250,- at tilmelde sig optagelsesprøven. Sluttidspunktet afhænger af hvor mange ansøgere der skal igennem en samtale med juryen.

GÅ TIL ONLINE ANSØGNINGSSKEMA


Hvordan foregår optagelsesprøven?

Masterclassen er en introduktion til det, uddannelsen på Skuespillerskolen Ophelia blandt andet indeholder. Dagens program vil derfor indebærer fysio-dramatisk opvarmning, stemmeteknik, Meisner-teknik og scenisk tekstarbejde.

Ansøgere til optagelse har førsteret til at komme på gulvet og arbejde med deres scene. Som ansøger skal du derfor forberede et stykke fra et skuespil eller en film efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde situationhandling og karakter.

Hvis du har et andet modersmål end dansk, kan du spille på det, forudsat du sender os teksten på dansk. Din scene skal højst vare tre minutter. Du får stillet en stikordsgiver til rådighed. Husk at medbringe tekst til din stikordsgiver.

Det vi kigger efter i din tekst er, hvor troværdigt og medrivende du kan handle i karakter og leve situationen. Vi anbefaler, at du vælger en tekst, der handler om noget du personligt kan forholde dig til. Husk at medbringe tøj du kan bevæge dig i.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskema er onsdag d. 20. marts 2019 kl. 12.00. 

OBS: Særskilt tilmelding til masterclassen er også nødvendig. Tilmelding vil blive tilgængelig snarest muligt.

Du kan sende ansøgningen elektronisk, med postvæsenet eller møde op med den personligt. Husk at medsende et vellignende foto. Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os her.

Did you like this? Share it!