fbpx
Gratis masterclass med Skuespillerskolen Ophelia i Århus

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23/01/2021
11:00 am - 4:30 pm

Lokation
Balletakademiet


Gratis masterclass med Skuespillerskolen Ophelia på Ballet Akademiet i Århus

Tilmeld dig gratis masterclass med Ophelia Studio og få en hel dags skuespillertræning lørdag den 23. januar 2021 kl. 11.00-16.30. Hvor vi kortvarigt får lov til at låne ballet Akademiets lokaler i Mejlgade 44b i Århus.

Arrangementet fungerer samtidig som en præsentation af skuespiller uddannelsen på Skuespillerskolen Ophelia i København, hvor du får muligheden for at møde nogle af de studerende på Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse og nogle af landets bedste undervisere. Her kan du få et godt indblik i niveauet, arbejdsformen og vores målrettede tilgang til skuespillerfaget.

Dagen begynder med fysiodramatik med den Reumert nominerede Butoh performer Yael Gaathon. Derefter vil Nini Matessi Schou introducerer dig for arbejdet med stemmen med sin Matessi-metode. Du får også en smagsprøve på skolens primære undervisningsteknik, nemlig den stærkt efterspurgte Meisner-teknik introduceret af skuespiller Christine Wolff og sidst på dagen får du en introduktion til tekstarbejde, hvor du sammen med en partner arbejder med en lille scene under ledelse af rektor Carsten Kressner.

Forbered dig på en intensiv og givende dag!

Den 19. januar afholdes masterclassen i København. Denne gratis event tilmelder du dig også her.

Følg med på Instagram eller Facebook, og få besked om vores arrangementer før alle andre!

Tilmeldinger


Did you like this? Share it!