fbpx
Seneste nyt

Gør oprør, sagde hun, gør oprør igen

Gør oprør, sagde hun, gør oprør igen!

På Teatret Zeppelins scene står 3.året/Afgangsholdet/Ophelias Exit21 eller nærmere bestemt – dette års nyuddannede dygtige skuespillere. De har gennem de sidste tre år arbejdet målrettet på at stå lige dér, klokkeklare og karakterstærke og nu er det tid til at vise deres mesterstykke. Det skal vi hilse og sige at de gør på fornemste vis! 

De skildrer dramatikeren Alice Birchs ‘Gør oprør, sagde hun, gør oprør igen’ instrueret af Petra Adlerberth-Wik.

*En forestilling der fortælles i en række farverige vignetter over de kønsbetingede normer der dikterer menneskets eksistens og udtryksmåder. Mennesket har et fundamentalt behov for at tænke, bevæge sig, lege og overleve, men disse normer efterlader os med en klaustrofobisk fornemmelse af hvor lidt plads der er tilbage til at udforske disse behov. *

Skuespillerne kan opleves fra d. 3.-5. juni på Teatret Zeppelin & d. 8.-9. juni på Katapult i Århus.  

Did you like this? Share it!

0 comments on “Gør oprør, sagde hun, gør oprør igen

Comments are closed.