fbpx
Seneste nyt

Optagelsesprøve til skuespilleruddannelsen 2021-24

Går du med en drøm om at blive skuespiller? Så er det nu, du kan tage springet. Tilmeld dig optagelsesprøven, der kan give adgang til uddannelsen og sikre dig en plads på årgang 2021-2024.

Velkommen til! Skuespillerskolen Ophelia optager et nyt hold skuespiller elever til den 3-årige skuespilleruddannelse. Semesteret starter i sensommeren 2021.

På Skuespillerskolen Ophelia er der ingen særlige krav om alder, køn, baggrund eller tidligere erfaring som skuespiller. Alle kan deltage i optagelsesprøven med mulighed for at blive optaget på skuespillerskolen.

Udfyld ansøgningsskemaet og komme til optagelsesprøve på skuespilleruddannelsen den 8. maj 2021 på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E i København. Prøven varer 3-5 timer, afhængigt af hvor mange vi må mødes. Du vil modtage din mødetid så snart vi har registreret din ansøgning.

Alternativt kan man også søge ind på vores online optagelsesprøve med et selftape.

Det koster et gebyr på 250 kr. at deltage i optagelsesprøven.

UDFYLD ANSØGNINGSSKEMAET TIL OPTAGELSESPRØVEN 2021


Til optagelsesprøven skal du fremføre en scene af eget valg. Du får tildelt en stikordsgiver til dette formål. Dagen indeholder desuden fælles opvarmning, øvelser baseret på Meisner-teknikken og en personlig samtale med juryen.

På masterclassen vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de fag, vi tilbyder på Skuespillerskolen Ophelia. Du vil finde ud af, hvordan man bliver skuespiller, hvad man lærer på skuespillerskolen og hvad det kræver at arbejde som professionel skuespiller i Danmark. Og du vil møde nogle af Ophelias professionelle scenekunst undervisere.

Ansøgningsfrist for ansøgningsskemaet er kl. 12.00 dagen inden den pågældende prøvedag.

Læs mere om priser og finansiering, livet som skuespillerelev og ofte stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Ophelias kontor på info@ophelias.dk.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Optagelsesprøve til skuespilleruddannelsen 2021-24

Comments are closed.