fbpx

Creating reality Audio Layer

Ophelias Studio byder snart på onlinekurser

I denne kursussæson kommer Ophelias Studiodel også til at tilbyde onlinekurser.

Kurserne vil være intensive tre-dages forløb i scenestudies, filmteknik, stemmetræning med mere, som du kan deltage i hjemme fra din egen stue. Det kan godt være at du ikke kan komme til os, men vi kan komme til dig ligegyldig hvor du er i landet og i udlandet!

Hold øje med vores facebookside hvor vi annoncere med kurserne som de bliver lagt op. Eller find dit kursus under STUDIO menuen her på hjemmesiden.

Hvis du skulle få lyst til at komme lidt ud hjemmefra og komme forbi skolen her til et Meisner kursus. Så er muligheden der nu. Christine Wolff underviser nemlig i Sanford Meisners skuespilteknik fra d. 13. november. Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Ophelias Studio byder snart på onlinekurser

Comments are closed.