fbpx
Seneste nyt

Søg ind på Ophelia med Selftape

Søg optagelse på 1.året med et Selftape. Ansøg nu og skab mulighed for at starte på skuespilleruddannelsen til august.

Nu åbner vi op for, at du kan søge ind på uddannelsen med et Selftape. Det eneste du behøver er din mobiltelefon eller din computer, et roligt sted med godt lys og måske en hjælpende hånd til at filme dig!

Søg ind på dansk skuespilleruddannelse med Selftape

For at søge ind skal du lave en video. Det vi gerne vil se er en scene med dig på max 1-2 minutters varighed og en kort præsentation af dig selv. Tekstvalget er dit. Men scenen skal indeholde situation, karakter og handling på enten dansk eller engelsk. Hvis dit modersmål er dansk, skal du lave den på dansk.

Præsentationen siger sig selv. Fortæl os kortfattet hvem du er, og hvilken tekst du vil fremføre. Og så vil vi gerne have dig til at udfylde vores online ansøgningsskema. Du finder det her selve Selftapet sender du til info@ophelias.dk. Vær opmærksom på at det koster 250 kr at søge optagelse.

Vi følger op på din ansøgning og aftaler en dato og tid for et facetime interview. Kommer du ind på uddannelsen, begynder du d. 27. august 2019.

Bliv klogere på Skuespillerskolen Ophelias 3-årige skuespilleruddannelse under menuen uddannelse og tjek vores undervisere ud. Eller find os på facebook og instagram

Hvis du hellere vil møde os ansigt til ansigt, kan du søge optagelse gennem sommerens sidste masterclass d. 15. august her i København.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Søg ind på Ophelia med Selftape

Comments are closed.