fbpx
Stemmetræning

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/02/2020 - 26/02/2020
6:30 pm - 9:30 pm

Lokation
Skuespillerskolen Ophelia


3-dages forløb med 5+5 METODEN.

Kurset i stemmetræning undervises af udvikleren af Matessi-metoden og 5+5 metoden; talelærer og scenisk sprogkonsulent Nini Matessi Schou.

Om kurset

Kursusforløbet er for skuespillere og dramatikere. På dette kursus arbejder vi med en sprit ny dansk metode til dialekt-tilegnelse.

Målet med metoden er at kunne arbejde selvstændigt med dialekt i karakterarbejdet, (samt et autentisk, sikkert brug af dialekt, som er tilpasset scenekunstens omstændigheder og karakterens rejse.)

Kurset forløber over tre aftener a 3 timer d. 24.-26. februar 18.00-21.30 (inkl. 30 minutters spisepause). Antallet afhænger af holdstørrelsen.

 

Dialektkurset består af 2 dele:

  1. del: Selve dialektarbejdet, hvor du introduceres til Nini Matessis Schous 5 faser og 5 værktøjer til dansk dialekt-tilegnelse for skuespillere.
  2. del: Egen kildeindsamling. Hvordan man indsamler en kilde til en given dialekt, f.eks inden en casting eller under karakterarbejdet.

Arbejdet med kildeindsamling er baseret på projektet Ressource Recordings, støttet af DDSKS, i et samarbejde mellem Nini Matessi Schou, skuespiller Ulla Vejby og flere danske dialekteksperter. Det har ført til DIALEKTBANKEN, en dialektbamk med fokus på scenekunsten, som er under udvikling.

Det kan være en fordel at have taget stemmekurset “Skuespillerens telesprog i karakterarbejdet”, som Ophelia Studio tilbyder d. 4.-6. december 2019. Men det er ikke en nødvendighed.

Pris: 2.400 kr

Læs lidt mere om Nini Matessi Schou på The Voice Garage.

Tilmeldinger

kr2.400,00


Did you like this? Share it!