Nyheder          Billetbestilling         Presse          Om Ophelia          Kontakt          Kalender          Nyhedsbrev
 
mailhoved
KÊre modtager

På ophelia er uddannelse ikke noget du får, det er noget du ta’r!

”Ingen kan lære nogen noget!” var den gamle rektor for Zahles Gymnasiums opsummering af et langt liv i undervisningens tjeneste. For hvis ikke den studerende selv rækker ud og tilegner sig stoffet og håndværket kan ingen og intet gøre at de tager det ind.

Derfor: ræk ud! Tag det!

Carsten Kressner, Rektor

  • DET STARTER GODT!
  • VELKOMMEN TIL DE NYE!
  • SVÆRVÆGTERBESØG FRA WILLIAM ESPER STUDIO
http://ophelias.dk/userfiles/image/nyheder/vikings%20144.jpg
DET STARTER GODT!

Der er travlhed på praktikfronten.

HBO NORDIC har gaflet en af vores afgangselever for tiden. Jens Christian Buskov Lund pendler lige nu i sin praktik mellem Irland og Danmark for at få de sidste klip i kassen til et afsnit af Vikings. Til næste år kan han også opleves i tv-serien 1864 som han netop har sluttet optagelserne til i Prag. Derudover nærmer Dan Loffredo sig premieren på Ronja Røverdatter på Teatret Zeppelin, Christian Vincent er observatør på Østre Gasværks ’Skammerens Datter’ og Sara Emilie Nielsen rejser til OIM for at medvirke i forestillingen FRI i Odense.

DRs nye underholdningsprogram Mentor var forbi skuespillerskolen i mandags.

Mentor Anne Dorte Michelsen og hendes mentée Simon Glöde fik coaching af skolens rektor Carsten Kressner om vigtigheden af tydelighed og retning. 1.året fik ved samme lejlighed en lille forsmag på hvad der venter resten af Danmark i aften fredag kl. 20.00.
http://ophelias.dk/userfiles/image/nyheder/de%20nye%20undervisere%20144.jpg
VELKOMMEN TIL DE NYE!

Det nye 1. år satte skruen i vandet d. 12. august og er allerede ude på åbent vand. Ingen blev skræmt og hver og en tog ansvar for at lærer og siden har det taget fart.
2. og 3. året er tilbage med høj energi og lagde ud med et 2 ugers fælles impro med gråd, grin og lårklaskende situationer. Nu arbejder 3. året med Christoffer Berdal & Andreas Garfield og 2. året fordyber sig i realisme, digte og Chekhov .


Uddannelsen udvikler sig – ikke kun eleverne!

Skolen har i år udvidet timetallene og det betyder at vi har budt velkommen til flere nye undervisere: Annika Johannessen lærer lige nu 2. året om realisme. Gitte Naur underviser i ensemblesang, Birgitte Simonsen i impro og Yael Gathoon kommer lige om lidt og laver fysisk teater med 3.året.
Velkommen til de nye!
http://ophelias.dk/userfiles/image/nyheder/Joel%20Rooks%20144.jpg
SVÆRVÆGTERBESØG FRA WILLIAM ESPER STUDIO

ophelia Studio byder i år på to store Masterclasses.

Vi har efterhånden gjort det til en tradition at føre New York til København, og i år bliver broen forlænget med endnu et fag.
Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Joel Rooks, som er en af William Esper Studios hovedlærere. Navnet siger ikke mange ret meget, men han har et onemanshow på Broadway bag sig og har været med til at uddanne danske Meisner-navne som Sarah Boberg, Ditte Maria Le-Fevre m.fl.
Han har tilbudt at kigge forbi Skuespillerskolen ophelia i foråret for at undervise, og vil ved samme lejlighed afholde en 6 ugers Masterclass med undervisning 3 gange om ugen i 6 uger.
Læs mere om kurset på hjemmesiden. - Der er en særlig rabat til de af jer der tilmelder jer inden 1. oktober!

Dernæst glæder vi os over at få Robyn Lee tilbage til hendes årlige Masterclass IN THE MOMENT som ligger d. 2. & 3. November.

På Meisner 2 som starter i januar og kører 2 gange om ugen i 4 uger overtager Ditte Maria le-Fevre styringen.

Med venlig hilsen
ophelia
professionel skuespillertrÊning

 
ophelia   -   Gasværksvej 4e   -   1656 Kbh V   -      -   tlf: +45 3331 0661