Nyheder          Billetbestilling         Presse          Om Ophelia          Kontakt          Kalender          Nyhedsbrev
 
mailhoved
KÊre modtager

Vi går for tiden og brygger på fremtidstanker. Hvem mon bliver de nye 1. års studerende og hvordan skal årsplanen fornyes og forbedres.
Vi kan love at der er mange gode ting i vente. Skoleåret 13/14 vil byde på mere. Mere undervisning, og nye fag blandt andet.
Alt det skal I nok få mere at vide om senere på året.
Hold øje med os på vores hjemmeside og på facebook, hvis du ikke kan vente til næste nyhedsbrev.

  • Siden sidst:
  • Nyt fra skolen:
  • Nyt fra Studio:
http://ophelias.dk/userfiles/image/brugere/PORTSKILT%20OPHELIA.jpg
Siden sidst:

Vi holder ÅBENT HUS på torsdag d. 7/3 kl. 19.00 her på Gasværksvej 4e, København V.
Kig indenfor til en snak om vores 3årige uddannelse, og få en smagsprøve på Meisner-teknikken. Denne aften er også en enestående mulighed for at tale med de studerende og enkelte af de undervisere der er på skolen.

Årets optagelsesprøve er i weekenden d. 13. - 14. april.
Optagelsesprøven er en endags workshop, hvor du på hold får prøvet Meisner-teknikken og får rørt stemmen og kroppen m.m. Der er ansøgningsfrist d. 1. April.
Læs mere på vores hjemmeside.
http://ophelias.dk/userfiles/image/brugere/stage%20fight.jpg
Nyt fra skolen:

3.året er i færd med at dykke ned i Shakespeares forunderlige univers sammen med Eydun Johannesen. De arbejder hen mod en lille forestilling med premiere i uge 11. Hold øje med deres facebook side. Der kommer der mere information.

2.året har lige afsluttet deres farce forløb med Carsten Kressner. De sluttede af med en meget underholdende visning. Nu skal de i gang med et filmforløb over de næste 6 uger.

1.året har travlt med Stagefight med Klaus Hjuler og fortsætter med at undersøge stemmens kapacitet med Inge Dinesen, efter et skønt Roy Hart forløb med Angelina Watson.

Stadig flere af de studerende har gang i deres praktik.
Denne gang er der to der filmer i hvert deres projekt. De er lige nu i Frankrig og i Danmark - klar til optagelse - til en kommende TV-serie og en spillefilm. Dernæst har vi 4 studerende fordelt på Det Kongelige Teater i Vildanden og på Borreby Teater i Festen.
Pøj pøj til jer alle.
http://ophelias.dk/userfiles/image/brugere/ChooseYourChekhovFinal-1.png
Nyt fra Studio:

Studio brygger ligeledes på nye planer, og I vil snart komme til at høre mere om det. Men indtil da så køre kursuskalenderen som den plejer.

Vores introkursus i Chekov er lige om lidt. Det ligger fredag, lørdag og søndag d. 8/3-10/3. Der er stadig plads på holdet, hvis du skulle have lyst til at komme forbi og sætte tænderne i teknikken.

Chekov FOR REAL (og for øvede) er tilbage d. 6/4.

På mandag d. 4/3 starter Julie Arlyk op på endnu et introhold i Meisner.

Og på fredag d. 8/3 i næste uge går det løs med Meisner 2 med Christine Wolff Ørnsbo som underviser.

Årets intensive sommerkursus ligger i uge 26, 27 og 28!

Med venlig hilsen
ophelia
professionel skuespillertrÊning

 
ophelia   -   Gasværksvej 4e   -   1656 Kbh V   -      -   tlf: +45 3331 0661